ТРИГЛАВ ПЕНЗИСКО ДРУШТВО ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

6. 7. 2021

Триглав пензиско друштво АД Скопје, објавува оглас за вработување.

 

 Доколку сакате да станете дел од тимот Триглав пензиско друштво и сметате дека ги поседувате вистинските компетенции, Ве покануваме да аплицирате на огласот за вработување на отворената работна позиција:

 

Стручен соработник за управување со инвестициско портфолио

 

Podijeli na:
Share on Google+