ТРИГЛАВ ПЕНЗИСКО ДРУШТВО ОБЈАВУВА ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

18. 3. 2021

Триглав пензиско друштво АД Скопје, објавува оглас за вработување.

 

Доколку сакате да станете дел од тимот Триглав пензиско друштво и сметате дека ги поседувате вистинските компетенции, Ве покануваме да аплицирате на огласот за вработување на отворената работна позиција:

 

Внатрешен ревизор во Служба за внатрешна ревизија

Podijeli na:
Share on Google+